Редактор: e-mail: кадър bTVЩе намерим баланс между обществения интерес и интереса на феновете,

...
Редактор: e-mail: кадър bTVЩе намерим баланс между обществения интерес и интереса на феновете,
Коментари Харесай

Красен Кралев: Ще решим за публиката на стадионите след средата на февруари

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Ще намерим баланс сред публичния интерес и интереса на почитателите, които желаят да гледат футбол на стадионите, както и други спортове. Това сподели в студиото на bTV спортният министър Красен Кралев. По негови думи, времето за решаването на този въпрос ще пристигна след средата на февруари.

„ При нас ситуацията е радикално друга от тази в Западна Европа “, съобщи Кралев и добави, че у нас има положително менажиране на коронавирус рецесията. „ Оптимист съм за оправянето с ковид “, сподели още спортният министър и уточни имунизирането като източник на този оптимизъм.

Подготовката на българските спортисти за Олимпиадата е добра макар пандемията, сподели още Красен Кралев. Той изрази вяра, че макар разликите на Япония и МОК летните олимпийски игри въпреки всичко ще се състоят. По негови думи, има разновидности те да се проведат без аудитория или единствено с японска аудитория.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР